plankenland
Wonen

Zo lang mogelijk genieten van je nieuwe vloer

Het is geweldig, want je hebt een nieuwe vloer gelegd. Dit is natuurlijk super, en je wil er dan ook zo lang mogelijk van genieten. Niet dat het al na een paar jaar nodig is om je vloer te vervangen. Het steeds opnieuw leggen van een vloer in een al ingericht huis als het niet nodig is zit je natuurlijk niet altijd op te wachten.

Nieuwe vloer aanschaffen

Let bij het aanschaffen van een nieuwe vloer op de kwaliteit, hoe je het moet onderhouden en de duurzaamheid als je het belangrijk vindt om de vloer een lange tijd te houden. Sommige aanbieders van vloeren, zoals Plankenland, bieden een totaalpakket aan: vloeren, het leggen ervan en het onderhoud ervan. Mocht je het echt professioneel willen aanpakken, dan is zo’n optie ideaal.

Houd het schoon

Als je een mooie nieuwe vloer hebt, dan wil je deze natuurlijk zo nieuw mogelijk houden. Het makkelijkste om dit voor elkaar te krijgen is het schoon houden van de vloer. Of het nu laminaat of tapijt is, het heeft allebei af en toe een schoonmaakbeurt nodig om er fantastisch uit te blijven zien. Wel hebben ze beide een andere aanpak nodig. Denk bij laminaat aan dweilen en bij tapijt aan stofzuigen.

Zuinig zijn op je vloer

We weten allemaal dat het zuinig zijn om spullen de manier is om ervoor te zorgen dat je er lange tijd van kunt genieten. Dit is met vloeren niet anders. Iedere dag loop je erop en daardoor heeft het nogal wat te verduren. Zorg er dan ook voor dat je de vloer niet te veel belast en beschadigd door met (zware) meubels te schuiven, met schoenen erover te lopen en houd rekening met kleine kinderen en huisdieren die de vloer kunnen beschadigen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *