Wonen

Zo geef je je woning een luxe touch

Iedereen heeft zijn eigen style en smaak. Dat is maar goed ook, want anders zou het allemaal wel erg saai zijn. Daarom is ieder huis ook verschillend, we richten onze woningen namelijk helemaal in naar hoe wij het het allermooist vinden. Kijk maar eens in jouw straat: er is geen één huis hetzelfde. Houd je van luxe en wil je graag dat dit ook in jouw interieur terugkomt? Lees dan onderstaande tips om een luxe interieur te creëren!

Rust en kalmte

Een luxe style hoeft niet per sé te betekenen dat het groot moet zijn. Integendeel, des te minder spullen, des te beter. Het gaat er juist om dat jouw interieur rust uitstraalt. Dus niet te veel tierelantijntjes, foto’s en posters of veel meubels. De sleutel naar een luxe interieur is om juist zo min mogelijk meubels te hebben, maar daarentegen juist een paar die opvallen. Ook kun je beter bijvoorbeeld één mooi schilderij ophangen of één (groot) afgedrukte foto, in plaats van meerdere. Bovendien maakt het niet uit of je huis groot of klein is: zorg dat het rust uitstraalt en het niet te vol staat. Zo kan je in iedere ruimte een luxe uitstraling creëren!

Meubels

Meubels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in jouw huis. Heb je veel houten of zachte tinten? Dan creëer je al gauw een landelijke en rustieke sfeer. Als je donkere tinten hebt en meubels van metaal, dan krijg je al gauw een industriëlere of luxere uitstraling. Om je woning echt een extra luxe touch te geven, is het verstanding om één of een aantal mooie meubels te kopen. Een luxe salontafel plaatsen is een voorbeeld, of een bank of kast. Hoe groot of klein je woning ook is, er past altijd een statement piece in.

Wil je graag meer inspiratie op doen? Ga naar www.solfelt.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *