Huis verkopen
Geen categorie

Woning verkopen? Volg deze 4 tips!

Of je nou een nieuwe woning gaat kopen, gaat huren of bij iemand intrekt. Wanneer je je huidige woning wilt verkopen, moet deze eerst verkoopklaar zijn. Dat betekent onder andere dat je dingen die kapot zijn, moet repareren of vervangen. In dit artikel geef ik je nog een aantal handige tips die ervoor zorgen dat je woning klaar is voor de verkoop!

Benader een Taxateur

Om ervoor te zorgen dat je de juiste prijs voor je woning ontvangt, kun je een taxateur uit Zwolle inschakelen. Deze lopen je hele woning langs en bepalen vervolgens de waarde ervan. Wil je graag een taxatie in Staphorst, Zwolle, Hattem of omgeving laten uitvoeren? Dan is IJssel taxateurs je graag van dienst.

Zorg dat alles schoon en netjes is

Niemand houdt van rommel en viezigheid in huis. Ruim daarom goed op en maak grondig schoon. Dat betekent geen etensresten op het fornuis, geen rondslingerende spullen op de trap, geen spinnenwebben in de kast en noem maar op. Tijdens een bezichtiging moet men een goed gevoel krijgen bij de woning en niet constant afgeleid zijn door spullen en vieze ruimtes.

Besteed ook aandacht aan de buitenkant

Ook de tuin en voorkant van de woning moeten niet vergeten worden. Dit is immers het eerste wat men ziet. Werk de tuin bij, rap de lampen en laat indien nodig een schilder langskomen voor een nieuw likje verf.


Zorg dat alles werkt

Heb je apparaten of dingen in huis die niet werken? Bijvoorbeeld de oven, de verwarming of een kraan? Zorg er dan altijd voor dat deze gemaakt is. Men koopt liever geen huis waarbij ze gelijk weer allerlei uitgaven moeten doen!