Geen categorie

Welke wensen heb jij bij een nieuw huis?

Wij zijn al een tijdje aan het kijken op de huizenmarkt. Het lukt ons nog niet om het juiste huis te vinden. Hoe dat komt? Mijn man en ik hebben allebei zeer uiteenlopende wensen. Ik neem je graag mee en vertel je mijn wensen. Wat vind jij dat ik moet laten schieten?

Dakkapel

Met het oog op de toekomst wil ik heel graag een groot dakkapel over de volledige breedte. We hebben momenteel al twee kinderen en we weten nog niet wat de toekomst gaat brengen. Het dakkapel hoeft niet persé al geplaatst te zijn, we hebben namelijk een hele goede aannemer die het bij ons huidige huis ook heeft gedaan (Verhoef Dakramen). Ook is een Baskapel een goede oplossing voor ons. 

Uitbouw

We willen graag een uitbouw, zodat we alle woonoppervlakte maximaal kunnen benutten. Doordat de kinderen straks ouder worden willen we beneden veel leefruimte. De aanbouw heeft ook te maken met onderstaand punt. 

Luxe leefkeuken

Het is mijn droom om in de toekomst met vrienden en/of familie heerlijk te genieten in de keuken. Heerlijk borrelen na het diner en tot laat in de avond een drankje drinken. Mijn man Han vindt dit minder belangrijk (waarschijnlijk omdat hij toch voor de TV de hele dag voetbal kijkt). 

Grote tuin

Met kinderen is een grote tuin natuurlijk een enorme pré. Zeker nu ze nog wat jonger zijn is het heerlijk om ze te zien spelen in de tuin. Ook willen we een overkapping bouwen, zodat we tot laat in de zomer kunnen buiten zitten.

Wat zijn jouw wensen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *