Taxus
Geen categorie

Welke sloten?

Uw dierbare bezittingen wilt u natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen. Niet alleen in huis, maar ook in de schuur en de tuin, op school of op kantoor. U kunt dan vertrouwen op de hang- en discussloten van Abus hangslot: Duitse kwaliteit voor een vriendelijke prijs! Wilt u nog een extra stukje zekerheid, dan kan je altijd objectbeveiliging bij Bravobeveiliging overwegen.

Hangsloten

Abus biedt een breed assortiment aan hangsloten, voor huis en tuin of voor de industrie. De aluminium hangsloten zijn geschikt voor allerlei doelen; zijn makkelijk te bedienen en licht in gewicht, terwijl ze uw spullen beschermen tegen iedere onverlaat. De aluminium sloten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en als cijferslot of met sleutel. Ook de bekende messing sloten zijn geschikt voor allerlei dagelijkse doelen. Aan u de keuze!

Hangslot type 72/40 is ontwikkeld voor de industrie: het is ideaal voor machines, installaties, deuren, kasten en werkkisten. Ook dit slot is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat verschillende werkplekken, medewerkers of taken van elkaar onderscheiden kunnen worden.

De sterkste sloten van Abus zijn de Granit-serie. Hiermee maakt u het dieven echt moeilijk: zes ton trekkracht is nodig om deze sloten open te maken! De zwarte granietcoating beschermt het slot optimaal tegen corrosie.

De serie mySport is ideaal voor het afsluiten van kluisjes op school of in de sportschool. Deze sloten hebben zijn versierd met motieven uit zeven verschillende sporten.
Abus heeft zelfs een speciale serie Love locks! De traditie om een hangslot aan een brug te hangen is al eeuwenoud. De Love Locks zijn rood en versierd met romantische motieven. U kunt zelfs uw naam, trouwdatum of een persoonlijke boodschap laten ingraveren.

Discusslot

Een discusslot is een hangslot met enkele specifieke voordelen. Door de ronde vorm en de kleine opening biedt een discusslot grotere weerstand tegen aanvallen, zoals het openbreken van de beugel. Ook kan de cilinder er niet uitgetrokken worden. Abus discussloten zijn van roestvrijstaal, waardoor ze uitstekend beschermd zijn tegen roest. De discussloten van Abus zijn leverbaar in groottes van 50 tot 80 mm.

Wilt u met een gerust hart van huis gaan, vertrouw dan op de hangsloten van Abus. Voor ieder doeleinde biedt Abus het perfecte slot, zodat u al uw spullen veilig kunt achterlaten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *