exclusieve keukens
Geen categorie

Wat wil je later worden?

Een veel gestelde vraag aan iedereen in zijn pubertijd. Want wat wil je later worden? Als je dat niet weet kun je namelijk ook geen goede keuze maken voor een studie die je wilt gaan volgen. Lastig? Zeker weten. De mogelijkheden zijn namelijk oneindig groot. Sterker nog, de kans dat er banen niet meer bestaan tegen de tijd dat je eindelijk bent afgestudeerd is best aanwezig. Alles blijft in ontwikkeling. Steeds meer werkzaamheden kunnen worden geautomatiseerd. Daar staat tegenover dat er ook met regelmaat nieuwe functies bijkomen. Vroeger had nog nooit iemand gehoord van een virtueel assistent. En tegenwoordig weet bijna niemand meer hoe een werkdag van een lantaarnopsteker er vroeger uit zag. Zo zie je maar weer dat de vraag wat je later wil worden best een lastige vraag kan zijn.

Mensen met een uitdaging

Voor de mensen die met de middenmoot meekunnen is het dus al lastig om te bepalen wat ze willen worden. En als je dan eenmaal bent afgestudeerd, dan moet je nog maar hopen dat het je ook lukt om de baan van je dromen te vinden. Dit allemaal om er vervolgens achter te komen dat het toch niet zo mooi en geweldig is als je dacht. Wat een eisen worden er aan je gesteld. Heb je dan extra pech, dan ben je ook nog eens bij een bedrijf terecht gekomen dat nauwelijks om zijn personeel geeft. Kun je nagaan hoe lastig het kan zijn als je dan ook nog eens te maken hebt met een geestelijke of lichamelijke beperking. De mensen met een uitdaging om het maar zo te noemen. Dan kom je niet eens op gesprek bij zo’n bedrijf dat alleen maar kijkt naar euro’s, winst en opbrengsten. Voor deze mensen is het enorm veel waard om bij een bedrijf terecht te komen waar ze echt om hun medewerkers geven. Zoals bij de fair furnutire groep bijvoorbeeld.

Goed voor mens en milieu

Bedrijven die zorgen voor hun medewerkers, zijn vaak ook bedrijven die zorgen voor het milieu. Zorgen voor anderen en voor een betere wereld zit bij hen in het bloed. Dat is ook zo bij fair furniture groep. Een bedrijf waar onder andere mensen met een uitdaging aan de slag kunnen om duurzame producten te maken. Goed voor de mens en goed voor het milieu. Misschien kun je daar over nadenken als iemand je weer eens vraagt wat je later wilt worden. Het kan zijn dat je nog geen naam hebt voor de functie die jij uit wilt oefenen, maar weten dat je iets voor het milieu wilt doen is al een stap in de goede richting!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *