hangtoilet
Tips

Waarom kiezen voor een hangtoilet

De badkamer is een ruimte waar we dagelijks onze persoonlijke verzorging realiseren, maar wist je dat het mogelijk was om veel meer uit deze kamer te halen? Je kunt er uiteindelijk zelfs voor zorgen dat de badkamer de ideale kamer is om tot rust te komen na een drukke dag of een flinke workout. Door verschillende elementen in de badkamer toe te voegen kun je zelfs je eigen luxe spa in huis creëren. Een goede manier om de badkamer nog mooier aan te kleden is door middel van een hangtoilet. We gaan je vertellen waarom het een goede reden is om te kiezen voor zo’n toilet en wat het precies is.

hangtoilet

Wat is een hangtoilet?

De naam geeft eigenlijk al aan wat het precies voor een toilet is. Deze hangt namelijk in plaats van dat deze op de grond vastgemaakt is. Hierdoor ontstaat er dus een ruimte tussen het toilet en de vloer. Een toilet als deze wordt ook wel een zwevend toilet genoemd omdat het natuurlijk net lijkt alsof het toilet boven de grond zweeft. Bij een normaal toilet zien we de knoppen en het reservoir boven het toilet zitten. Bij een zwevend toilet zit het reservoir achter de muur en zitten de knoppen aan de muur om door te trekken.

Wat zijn de voordelen van een hangtoilet?

Maar wat zijn nou de voordelen aan zo’n toilet? Allereerst ziet het er natuurlijk hartstikke mooi uit. Het geeft direct een luxe effect wanneer je het toilet laat zweven. Natuurlijk ook omdat het reservoir verstopt zit achter de muur in plaats van altijd in het zicht is. Daar komt bij kijken dat dit toilet veel beter schoon te houden is. Omdat er geen verbinding zit tussen het toilet en de vloer, kun je er gemakkelijk met een doek onderdoor en uiteraard ook met een dweil. Dat maakt het niet alleen makkelijker om schoon te maken, maar ook om schoon te houden. Al met al zitten er dus een hele hoop voordelen aan het kiezen van een toilet als deze. Het maakt de badkamer ook een stuk fraaier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *