Decoratie,  Wonen

Waardoor wordt mijn huis meer waard?

Heb je twijfels of je wilt gaan verhuizen of wil je jouw huis juist gaan uitbreiden en renoveren? Dit is een herkenbaar dilemma wat wij vaak te horen krijgen. Het verhuizen kent meerdere voordelen: zo heb je een compleet nieuw plekje dat je kan gaan inrichtingen naar eigen smaak. Ook het uitbreiden en renoveren van jouw huidige huis kent meerdere voordelen. Ten eerste wordt de taxatiewaarde van jouw huis alleen maar meer waard als jij besluit het huis uit te breiden of te renoveren. In deze blog lees je welke investeringen in jouw huis het meeste opleveren als je het in de toekomst zou willen verkopen.  

Uitbreiding van een garage 

Misschien heb je in jouw huis nog geen garage, maar wel de ruimte om deze te bouwen. Het uitbreiden van jouw huis met een garage geeft gelijk een mooie uitstraling aan de woning. Door de uitbreiding of renovatie van jouw garage met garagedeur heeft dit positieve gevolgen voor de meerwaarde van het huis in de toekomst. Als je nog geen garage hebt, ben je eerst afhankelijk van een omgevingsvergunning. Voor het bouwen van een compleet nieuwe garage met gloednieuwe garagedeuren liggen de prijzen tussen de €10.000,- en €19.000,-.  

Plaatsing van zonnepanelen 

Het plaatsen van zonnepanelen op jouw dak heeft niet alleen een meerwaarde van jouw woongenot, maar is ook nog eens een geweldige investering voor de oplevering van het huis. Nu duurzaamheid steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, zorgen zonnepanelen voor een gratis stuk elektriciteit. Tegenwoordig is het uiterlijk van zonnepanelen ook een stuk mooier op het dak dan voorheen.  

Renovatie of plaatsing van nieuwe kozijnen 

Dat je binnenshuis een fijn woongenot wil ervaren snappen wij volkomen. Ook de voorzijde van het huis is een belangrijke eyecatcher voor jezelf en jouw visite. Een renovatie of het plaatsen van nieuwe kozijnen kan wonderen doen betreft het uiterlijk van jouw woning. Kozijnen zijn relatief minder duur dan het plaatsen of uitbreiden van jouw woning met een garage en het plaatsen van zonnepanelen. Toch heeft dit al aanzienlijk meer effect op het vooraanzicht van jouw woning en de beslissing om net even over de streep te gaan bij een nieuwe potentiële koper.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *