Tips

Vrijgezellenfeesten

Voorafgaand aan een bruiloft zal er bij de bruid en de bruidegom een vrijgezellenfeest plaats vinden. Een vrijgezellenfeest wordt georganiseerd door vrienden of familie en het doel hiervan is om afscheid te nemen van het vrijgezellen bestaan, voordat je het huwelijksbootje in stapt. Je kan het zelf zo gek maken als je wilt natuurlijk maar het is nooit aan te raden om je vrijgezellenfeest een avond voor je bruiloft te doen. Je wilt wel fris en fruitig op je eigen bruiloft staan natuurlijk. Vaak komt een vrijgezellenfeest onverwachts en word je door iedereen verrast. Wees dus de laatste paar weken voor je bruiloft op je hoede want je weet maar nooit wanneer je wordt meegenomen voor een gezellige avond…Er zijn heel wat websites die je ideeën geven voor een leuk vrijgezellenfeest. Een voorbeeld hiervan is fundustry.nl.

Vrijgezellenfeest voor een laag budget

Niet iedereen heeft zin om heel veel geld uit te geven aan een vrijgezellenfeest en daarom is er ook genoeg leuks voor een laag budget! Ga met zijn alle de stad in en neem wat lekkere hapjes en drankjes mee en laat de bruid verschillende opdrachten uitvoeren. Laat de bruid bijvoorbeeld een aantal gekke objecten verzamelen door heel de stad. Je kan bijvoorbeeld ook een leuke pyjama party organiseren. Zorg voor wat leuke snacks en een film marathon. Echt meiden films zijn dan wel leuk om te kijken met zijn allen. Je kan ook thuis een leuke quiz voor de bruid verzinnen. Vul dit aan met wat oer-Hollandse spelletjes en je avond kan niet meer stuk! Een leuke schaal met bitterballen en blokjes kaas kan er ook niet bij ontbreken natuurlijk!

Vrijgezellenfeest met een wat hoger budget

De meeste vrouwen kunnen een wijntje wel waarderen. Hoe leuk is het om op wijntrip te gaan naar bijvoorbeeld Frankrijk? Proef de heerlijke rosé van de Provence, eet talloze crêpes en laat je betoveren door de lavendelvelden. Dichter bij huis kan trouwens ook, in Nederland wordt ook wijn gemaakt. Boek een proeverij en jullie hebben zeker weten een geweldige middag! Een roadtrip voor je vrijgezellenfeest… Dit idee is tegenwoordig helemaal hot. Hoe vet is het dat je met je allerbeste vrienden of vriendinnen er op uit trekt om een roadtrip te maken? Een strandhuisje is voor de zomer maanden een erg leuk idee. Jullie zitten direct aan het strand, kunnen 's avonds nog even buiten genieten met een drankje en vallen in slaap onder de sterrenhemel. Iets te veel wijntjes gedronken? Dan nemen jullie 's ochtends direct een frisse duik in het zeewater!