led strip 20 meter
Wonen

tv led strip

Altijd al een tv led strip willen hebben? Deze worden nu aangeboden van topkwaliteit. Zo zijn de tv led strips van Lideka in allerlei verschillende afmetingen verkrijgbaar. Je hebt ze van 2,3,5,10,15 en 20 meter. Het fijne is dat deze strips beschikken over 2400 lumen en 60 LED’s. Dit zorgt ervoor dat je dé sfeer kan creëren die je altijd al hebt willen hebben. Doordat de producent zo te spreken is over de kwaliteit van het product geven ze maar liefst 24 maanden garantie. 

 Inclusief afstandsbediening

Bij aankoop van de tv led strip krijg je een afstandsbediening die je kunt aansluiten op bluetooth. Door de app te downloaden op je telefoon kan je de led strip bedienen en afstellen op jouw wensen. Dit zorgt ervoor de je jouw televisie een unieke lichtshow kunt geven en hier met maar liefst 50000 uren van kan genieten.

led strip 20 meter

Optimaal gebruiksgemak

De tv led strip is eenvoudig te bevestigen op je televisie. Na het monteren zit het stevig vast en zal het niet gauw loslaten. Indien gewenst kan je de lampjes op de aangegeven markeringen doorknippen. Dit om de strip precies op maat te maken. 

Naast led strips voor de televisie bestaan er ook normale led strips. Deze worden op een andere manier bevestigd, maar beschikken over dezelfde kwaliteiten. Ook deze zijn in te stellen via een app en verstelbaar uit meer dan 16 miljoen lampjes. Het is daarom ook echt aan te raden om eens een kijkje te nemen op internet. Hier staan diverse aanbieders die topkwaliteit leveren!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *