alles voor de badkamer sanitair
Wonen

Sanitair alles voor in de badkamer

Het is zover, je gaat je complete badkamer vernieuwen!  Je huidige badkamer voldoet niet meer, je bent toe aan iets nieuws. Maar waar begin je? Op internet, in winkels of in woonbladen kun je vele ideeën opdoen en er zijn veel mogelijkheden.

Wat zijn de essentiële elementen voor je badkamer?

Een badkamer inrichten kan lastig zijn. Want de keuzes die je maakt zijn van invloed op de uitstraling van je badkamer. Ten eerste moet je bepalen wat je wilt, of je gaat voor een douche, een bad of een bad/douche combinatie. Je kunt zelfs kiezen voor een inloopdouche.

Hoe bepaal je jouw badkamer keuze?

Door te kijken naar wat belangrijk voor je is en hoe je dagelijkse leven eruit ziet kun je een goede keuze maken.

Ben je iemand die meteen uit bed springt wanneer de wekker gaat? Dan is een douche voor jou wellicht de beste keuze. Want immers, een douche staat voor praktisch, snel en efficiënt je dag beginnen. De vraag is wat voor soort douche wil je? Wil je een douchecabine of een inloopdouche? Met of zonder douchebak en wil je een tegelmuurtje of glazen douchewand?

Of ben jij iemand die zich drie keer omdraait en op de snooze stand leeft? Dan is een bad voor jou de beste keus. Want een bad staat voor rust en ontspanning en kun je zen je dag tegemoet. Je vraagt je af wat voor type bad je nodig hebt. Neem je een eenpersoonsbad of wil je toch een tweepersoons badkuip? Kies je voor vrijstaande of een inbouwbad? Welk materiaal is de beste en wat zijn de voor – en nadelen van je keuze?

Badkamer keuze voor lange termijn

Denk ook bijvoorbeeld aan de kleuren die je mooi vindt en wat voor soort wastafel en spiegel je neerzet. Heb je een grote of kleine badkamer ruimte en hoe deel je het praktisch in? Want te veel spullen in een badkamer kan snel rommelig en onrustig overkomen, terwijl de badkamer juist een plek is waar je ontspannen wilt.

Je keuzes zijn belangrijk als je bedenkt dat een goede badkamer zeker vijftien jaar meegaat. Wat zijn je toekomst plannen? Denk je aan gezinsuitbreiding? Of ben je al op leeftijd?

Tolt je hoofd van alle mogelijkheden? Laat je dan (virtueel) rondleiden in de showroom van Q1 Sanitair in jouw regio en vind de badkamer van je dromen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *