Geen categorie

Rode ceder-houtinfo

Cederhout, met name red cedar, naar de site van cedarland heeft een aantal gunstige eigenschappen die het ideaal maken voor gebruik in omheiningen, tuinmeubilair en diverse andere toepassingen. Het hout heeft een esthetisch mooi, recht nerfpatroon en heeft een aangename geur. Het duurzame hout is dus erg populair in de houtindustrie.

Red Cedar gevelbekleding

Wil je een muur of huis laten bekleden met hout , dan weet je sowieso dat je met duurzaam hout aan de slag moet. Onze gevels zien namelijk af. De houten planken van red cedar naar de site van cedarland zijn onderworpen aan diverse weersomstandigheden en moeten dus bestand zijn tegen temperatuurschommelingen, tegen de schadelijke effecten van vocht én insecten en micro-organismen. De natuurlijke uitstraling is eveneens ook een duurzame oplossing die weinig onderhoud vergt. Het is perfect voor bijna elke buitentoepassing, maar kan ook binnen in huis worden gebruikt.

Western Red Cedar

Western Red Cedar, ook wel Western Arborvitae of Pacific Red Cedar genoemd , is een sier- en houtgroene naaldboom van de cipressenfamilie ( afkomstig uit de Pacifische kust van Noord-Amerika en Canada. De bomen kunnen wel 60 meter hoog worden en 6 meter in omtrek. Deze langzaam groeiende reuzen leveren hout met een unieke structuur en kleur. Het vers gezaagd hout kent vele kleurvariaties : van zalmrood tot lichtbruin tot chocoladebruin. Ideaal dus om een tikkeltje kleur aan je woning toe te voegen.

Aankoop van red cedar panelen

Dus, ben jij op zoek naar een houten gevelbekleding , een buiten terras of een nieuwe omheining? Wil je de verschillende opties qua gevelbekleding eens met elkaar vergelijken? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Wij hebben er alle mogelijke gevelbekledingen gepresenteerd zodat jij een weloverwogen keuze kan maken waar je nog jaren van zal genieten! Of wil je online een offerte aanvragen voor jouw gevelbekleding? Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *