Tips

Koop nu alvast een parasol voor aankomende zomer

Het duurt nog een flinke tijd voor het weer zomer is. En als je naar buiten kijkt, lijkt het ook nog een flinke tijd te duren voor de zon überhaupt weer gaat schijnen. Het regent al dagen en het einde lijkt nog niet in zicht. Maar dat is, in oktober en november, normaal in ons kikkerlandje. Maar ik kan me zo voorstellen dat je wel toe bent aan een beetje zon in je leven. Je vakantie naar een zonnig buitenland gaat voorlopig ook al niet door. En dus kun je maar beter vooruit kijken. Kin omhoog en je alvast voorbereiden op de komende zomer. Kijk eens kritisch naar je huidige tuinmeubilair en vooral naar je parasol. Wordt het niet eens tijd dat die wordt vervangen door een zweefparasol?

Wat is het verschil tussen een parasol en een zweefparasol?

Een gewone parasol heeft een stok in het midden. Deze stok steek je door de tuintafel heen om om de tafel in de schaduw te kunnen zitten (oh dáár is dat gat in de tafel voor!). De parasol is recht boven deze stok geplaatst. Vaak zit er wel een systeem aan de bovenkant waardoor je de parasol kunt "knikken" en dus de wat meer laagstaande zon kunt weren. Een zweefparasol heeft de stok aan de zijkant. Deze zweefparasol zweeft dus als het ware boven je tuintafel. Het grote voordeel hiervan is dat er niemand "voor paal" zit en dat je elkaar allemaal kunt zien. Er staat geen stok in het midden van de tafel.

Kijk ook de rest van je meubels even na

Heb je je de afgelopen zomer hier en daar wat geërgerd aan tuinmeubelen die steeds lelijker lijken te worden? Dan heb ik een mooi klusje voor je. Loop alle tuinmeubels even na op schade en roest. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alle tuinmeubels weer op te knappen, maar misschien is het wel gewoon tijd voor een prachtige nieuwe tuinset. En ja, die kun je nu ook alvast bestellen.

Bestel online, samen tegen corona

De geldende coronamaatregelen nodigen nu niet direct uit voor een lekker dagje tuinmeubelen en een parasol shoppen. Gelukkig kun je al deze spullen heel goed online bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat alle spullen keurig bij jou worden thuisbezorgd. Je betaalt al bij een bestelling van € 50,00 geen bezorgkosten. Kijk! Dat is goed nieuws. Je kunt je spullen al snel in huis verwachten, op een datum die je zelf kunt kiezen. Dat wordt vast een mooie zomer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *