Opstalverzekering
Wonen

Opstalverzekering vergelijken via Overstappen.nl

Bij het kopen van een woning komt aardig wat bij kijken. Uiteraard dient de koop bij een notaris te worden gepasseerd om het definitief af te ronden. Maar vergeet ook niet dat er een aantal verzekering afgesloten dienen te worden bij een koopwoning. Zo is een opstalverzekering van belang bij een koopwoning. Voor een huurwoning is dat niet noodzakelijk, maar hierin ben je vrij. Een opstalverzekering via Overstappen.nl vergelijken wordt aangeraden. Hier is het namelijk mogelijk om diverse aanbieders naast elkaar te leggen zodat jij de beste keuze zal maken.

Opstalverzekering

Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het afsluiten van een opstalverzekering?

Wettelijk gezien is een opstalverzekering niet verplicht, maar een hypotheekverstrekker kan het jou wel verplichten. Wanneer je een opstalverzekering bij Overstappen.nl afsluit, dan is dit standaard het basis pakket. Je kunt ervoor kiezen om het aan te vullen met:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Glasverzekering
  • Allrisk verzekering

Het is dus van belang om goed te bekijken waarvoor jij verzekerd wilt zijn. Bij een basis pakket zijn de meeste aspecten wel gedekt, maar nog niet alles. Hiervoor kan je het pakket verder uitbreiden naar wens.

Opstalverzekering

De premie

Wil jij graag weten wat jouw premie gaat worden per maand? De hoogte van de premie ligt voornamelijk aan de status van het huis, maar ook de ligging is belangrijk hiervoor. Overstappen.nl maakt het mogelijk om dit geheel voor je in kaart te brengen. Jouw opstalverzekering vergelijken doe je dan ook het beste bij Overstappen.nl. Vergeet overigens niet je inboedelverzekering via overstappen.nl te controleren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *