kussen op maat maken
Tips

Op zoek naar unieke decoratie? Laat een kussen op maat maken

Wanneer je bij de buren naar binnen wandelt en precies dezelfde bank, stoelen of kussens tegenkomt dan kan dat best teleurstellend zijn. Want we willen toch immers allemaal een uniek interieur. Ga bijvoorbeeld voor een eigen ontwerp en laat je kussens op maat maken als je echt een andere weg in wil slaan.

kussen op maat maken

Grote woonwinkels

Er zijn een aantal grote en relatief voordelige woonwinkels waar veel mensen hun spullen kopen. Dat kan gaan om meubels maar ook accessoires zoals kussens, kaarsen of servies. Het nadeel daarvan is dat dus iedereen dezelfde dingen koopt en elk huis er in zekere zin hetzelfde uit gaat zien. Dat is geen goede manier om op te vallen. Bovendien ben je in dit geval natuurlijk altijd overgeleverd aan de smaak van de ontwerpers bij de winkel. En misschien is dat wel helemaal niet wat jij leuk vindt. Kussens op maat laten maken betekent echter ook dat je zelf de kleuren, vormen en vaak zelfs materialen kunt kiezen. Je kunt dus iets kiezen dat volledig bij jou past.

Afwijkende maten

Ook als je op zoek bent naar iets dat zeer specifieke afmetingen heeft dan is op maat maken een goed idee. Want wanneer je iets op maat laat maken dan kun je immers zelf de maten doorgeven. Wil jij een kussen dat niet heel breed is maar wel diep, speciaal voor die stoelen op je balkon of die bank die je nog hebt staan? Als je zelf kunt kiezen dan heb je dus ook alle ruimte om voor iets afwijkends te kiezen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *