vloer kopen
Geen categorie

Op zoek naar een nieuwe vloer

Ik ben al een tijdlang op zoek naar een nieuwe vloer. Momenteel ligt er grind in mijn woonkamer. Dat was ooit erg hip, maar ik ben er nu na 10 jaar toch echt wel op uitgekeken. Ook is grind niet de meest praktische vloersoort. Grind is hard. Vallen op deze vloer is niet echt een pretje (kan ik helaas uit ervaring vertellen). Bovendien hebben we tegenwoordig 2 jonge kinderen. Wanneer zij eten of drinken knoeien, komt dit makkelijk tussen de grindsteentjes terecht. Ik sta dan ook regelmatig met sop en een afwasborstel de vloer te boenen. Ook niet echt een pretje ;-). Nou goed, ik ben dus op zoek gegaan naar een nieuwe vloer. Inmiddels heb ik een nieuwe pvc vloer in Breda laten plaatsen. Benieuwd hoe mijn zoektocht verlopen is? Ik deel het graag met je! 

Mijn zoektocht naar een nieuwe vloer 

Ik ben eerst diverse woonprogramma’s gaan kijken. Al snel kwam ik erachter dat een pvc vloer handig zou zijn voor mij. Pvc vloeren zijn in veel verschillende dessins verkrijgbaar. Daarnaast is een pvc vloer erg onderhoudsvriendelijk. De vloeren kunnen tegen vocht. Bij viezigheid op de vloer is het voldoende om de vloer met water te dweilen. 

In het bijzonder leek een pvc vloer met visgraatmotief mij erg mooi. Ik ben hier dan ook uiteindelijk voor gegaan. Ik vond het alleen wel spannend. Hoe zou de vloer komen te staan in mijn interieur? 
In mijn zoektocht kwam ik terecht op de website van Laminaathal. Hier bieden zij een optie om via je mobiele telefoon te kunnen zien hoe een vloer in jouw woning staat. Dat heeft mij uiteindelijk geholpen om de knoop door te hakken en om voor een nieuwe vloer te gaan!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *