Solar wandlamp
Wonen

Mooie uitstraling voor je huis

Met de Solar wandlamp geef je een tuin en woning de perfecte uitstraling, omdat de lamp in verschillende modellen is te verkrijgen heb je altijd een lamp die bij je tuin past. Hoge energierekeningen zijn voorbij, dit is te danken aan de werkwijze van de verlichting. Het assortiment van Solar werkt namelijk op zonne energie, geen kabels meer op muren of in de grond. Plaats of hang de verlichting waar jij wilt en je hebt altijd en overal verlichting in de tuin, zonder moeilijk gedoe en torenhoge rekeningen. Niet voor niets wordt de Solar serie steeds populairder, veel mensen zien de voordelen ervan in.

Traditionele of strakke uitvoering

Of je nu een traditionele tuin hebt of een moderne tuin met zeer strakke lijnen, in het assortiment vind je altijd een geschikte Solar wandlamp voor je tuin. Ga je voor een cilindervormige lamp of een strak en plat model, welke verlichting je ook kiest ieder model heeft zijn voordelen. Opladen is eenvoudig, wordt het donker dan gaat de verlichting vanzelf aan. Met de schijnwerpers kun je het huis ook nog eens beveiligen, door de accu van de wandlampen ben je er verzekerd van dat je altijd verlichting in je tuin hebt.

Solar wandlamp

Op iedere plaats in de tuin verlichting

Waar je ook verlichting in de tuin wilt hebben, op de schuur, op de muur van je huis of op de schutting, de Solar wandlamp kun je eenvoudig overal ophangen waar je wenst. Simpel en snel hang je de verlichting op, even wachten tot de accu is opgeladen en de verlichting is direct te gebruiken. Geen gedoe met lelijke kabels over muren of die je diep in moet graven, gewoon alle vrijheid hebben om de verlichting te hangen waar jij dat wilt. Solar betekent ook milieuvriendelijk, en een lagere energierekening wat ook niet onbelangrijk is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *