hangmat tuin
Geen categorie

Manieren om je tuin op te knappen

Toegegeven, tuinieren zit mij niet echt in het bloed. Toch vind ik het leuk om tijd door te brengen in mijn eigen tuin. Ik kan enorm genieten van het lezen van een goed boek in de hangmat in de tuin (natuurlijk alleen als het lekker weer is). Mijn tuin is redelijk onderhoudsvrij, maar er is genoeg groen aanwezig zodat de tuin er niet als een verlaten plek uitziet. Onlangs heb ik best wat nieuwe dingen toegevoegd aan mijn tuin. Het leek mij leuk dit met jullie te delen in deze blog. Misschien haal je er inspiratie uit en helpt het je met je eigen tuin! 

Heb je zelf nog goede ideeën om je tuin op te knappen? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. Vind ik leuk! 

Tip 1: Voeg een hangmat toe aan je tuin

In mijn intro gaf ik het al een beetje weg. Sinds 2 maanden heb ik een hangmat in mijn tuin. Dat is echt ideaal! Je kunt echt heerlijk ontspannen in een hangmat. Het liefst lees ik er een boek. Dit had ik echt jaren eerder al moeten doen. De hangmat heb ik relatief goedkoop kunnen kopen. Ben je dus op zoek naar de ultieme ontspanning in je eigen achtertuin? Ga dan voor een hangmat! 

Tip 2: Bestrating geupdate

Ik was best tevreden over de aanwezige bestrating in mijn achtertuin. Toch heb ik een aantal toevoegingen gedaan. Ik heb een nieuwe rand klinkers toegevoegd en ik heb een aantal leuke stenen met opdruk geplaatst. Online kon ik deze klinkers en stenen voordelig vinden op deze website

Tip 3: Een nieuwe schutting geplaatst 

De schutting in mijn tuin was best prima, maar hij was niet echt meer van deze tijd. Ik heb daarom een nieuwe schutting laten plaatsen. Helemaal in de stijl van nu. Het plaatsen van deze nieuwe schutting heeft voor een enorme upgrade gezorgd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *