Geen categorie

Levensecht speelgoed: Schleich dierfiguren

Het merk Schleich is opgericht in 1935 en daarna uitgegroeid tot een toonaangevende speelgoedproducent. Schleich maakt wax speelgoed dieren die levensecht lijken.

Schleich dierfiguren

Schleich store heeft een zeer groot assortiment met dieren figuren. Zo heb je wilde dieren, paarden, dinosaurussen en boerderijdieren. Voor al deze diergroepen heb je dan verschillende sets waarbij je een hele leefomgeving kunt nabouwen. Zo heb je voor de schleich paarden bijvoorbeeld een manege met een losse paardenren en stallen. Ook voor Schleich farm world heb je allerlei toepassingen zoals extra hokken, hekken, waterwakken en andere toebehoren.

Ook de dieren zelf zijn in verschillende kleuren beschikbaar en je kunt bovendien aankleden. Kies bijvoorbeeld een leuk zadel voor de paarden. Op die manier kun je de paarden nog meer persoonlijk maken met leuke accessoires.

Het merk stelt hoge eisen aan de veiligheid van de speelgoedfiguren. De website van Schleich stelt dat materialen en figuren zorgvuldig worden gecontroleerd tijdens het ontwikkelproces en deze voldoen dan ook aan internationale eisen. Als ouder kun je er dan ook zeker van zijn dat het product veilig is voor je kinderen.  

Kennismaking met de dierenwereld

De verschillende dierensets maken een aanspraak op de fantasie en creativiteit van kinderen. De speelgoeddieren zijn natuurgetrouw en kunnen op schaal worden gebruikt in hun eigen omgevingen. De stallen voor de paarden kunnen bijvoorbeeld helemaal worden uitgebouwd, of je kunt een volledige boerderij maken. De spelwereld is zo een representatie van de echte dierenwereld. Kinderen kunnen op die manier de kenmerken van de dieren leren kennen en hen in hun natuurlijke omgeving leren plaatsen.

Voor de verzamelaar

Het verzamelen van de spelfiguren is echter niet alleen leuk voor kinderen, ook als volwassenen is het leuk om de dieren te verzamelen. De ontwikkeling van de figuren neemt soms wel weken in beslag. Van het ontwerpen tot het omvormen van de wax en het verven van de dieren, er zit behoorlijk wat vakmanschap in het dierenspeelgoed. De dieren gaan langdurig mee waardoor je lang kunt genieten van je collectie.

Op dit moment zijn er diverse sets afgeprijsd waardoor je nu de leukste boxen koopt voor een lagere prijs. De Schleich paarden en boerderij sets zijn misschien wel een leuk cadeau voor deze kerst. Wanneer je voor vier uur in de middag je bestelling plaatst, dan heb je vaak volgende dag de postcode al op de stoep staan. Bovendien betaal je geen verzendkosten wanneer je voor meer dan 50 euro besteed in je bestelling. Dat scheelt toch weer wat. Weet jij al welke sets je zou willen nemen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *