Logo LetsLeds
Tips

LED lampen misschien een goed idee

Licht is ontzettend handig. Je kan daarmee dingen zien. Hoe licht werkt heb je ongetwijfeld gehad bij jouw natuurkundelessen vroeger. Je hebt een lichtbron die vanuit daar met een rechte lijn naar voren gaat. Daardoor ontstaat er ook schaduw, omdat licht niet met een bocht ergens naartoe gaat. Weerkaatst het licht op ieder ander object in de omgeving en dat kan jij waarnemen met jouw ogen. 

Maar om een goede lichtbron te hebben, heb je ook goede lamp nodig. Je bent thuis en de lamp boven de keukentafel doet het niet meer. Dat is balen want je wilt wel graag zien wat er op je bordje ligt. Dus zoek je licht die goed is om erop te schijnen. Een mooie oplossing is bijvoorbeeld om LED lampen te halen. Dat zijn vrijwel veel gebruikte lampen die ongetwijfeld bijna alle woonkamers verlicht in heel de wereld.

Waar te koop?

LED lampen zijn te koop bij de webshop van LetsLeds. Daar heb je talloze verschillende lampen waarvan zeker een lamp bij jouw lampen set past. Het is bijvoorbeeld belangrijk hoeveel Volt er beschikbaar is voor jouw lamp. Want als je twee verschillende waardes op elkaar zet kan er kortsluiting ontstaan en daardoor brand.