Tips

LED bouwlampen bes led zijn de top!

Als je in deze tijd van het jaar gaat verbouwen of klussen in huis, dan heb je maar weinig daglicht om bij te werken. Het is 's ochtends lang donker en 's avonds ook al weer vroeg. Tussendoor regent het veel en is het dus ook donkerder dan anders. Dit mag natuurlijk nooit een reden zijn om dan maar niet te gaan klussen. Je wilt wel dat de klus geklaard wordt. En dus zijn LED bouwlampen bes led een goed idee. LED bouwlampen bes led geven geen warmte af en zijn energiezuinig. Je kunt deze LED bouwlampen bes led op iedere gewenste plek plaatsen. Zo heb je altijd goed licht tijdens je klus.

LED bouwlampen bes led zijn brandveiliger dan ooit

Natuurlijk heb je te maken met elektriciteit, dus het blijft altijd opletten geblazen, maar met LED bouwlampen bes led hoef je je geen zorgen te maken over de warmte die de vroegere bouwlampen wel afgaven. De oude bouwlampen konden verschrikkelijk heet en dus gevaarlijk worden. Denk maar eens aan een combinatie van een hete lamp en fijn stof. Dat levert natuurlijk brandgevaar op. Maar ook op andere gebieden zijn de LED bouwlampen bes led veiliger dan ooit. Je kunt ze, terwijl ze aan staan, verplaatsen zonder je handen te verbranden!

LED is sowieso een goed idee

Want LED lampen hebben meer branduren dan welke lampen dan ook. Ze geven een mooi, helder licht en gaan jarenlang mee. Het is niet voor niets dat iedereen zo langzamerhand overstapt op LED. De aanschafkosten van een LED lamp waren voorheen een stuk hoger. Die prijs is nu genormaliseerd. En als je dan ook nog bedenkt dat je veel langer met een lamp doet én dat je energierekening een stuk lager zal zijn, dan kun je op je vingers natellen dat LED een goede investering is. 

LED in huis?

Het oude vooroordeel over LED verlichting in huis bestaat nog steeds. LED zou koud licht geven, sfeerloos zijn en vooral geschikt zijn voor tandartspraktijken en ziekenhuizen. Maar dat is niet meer. Je kunt tegenwoordig zelfs je huiskamer heel sfeervol maken met LED verlichting. LED is er tegenwoordig ook in mooiere, vriendelijker kleuren en in veel gevallen zijn LED lampen ook nog dimbaar. LED in de badkamer is ook een goed idee. Of je nu kiest voor inbouw- of opbouwspots, je hebt dan altijd goed licht. Wist je dat er zelfs LED lampen zijn die je buiten, in de tuin kunt gebruiken? Zo kun je, komende zomer, 's avonds lekker buiten zitten. Ook als de zon onder is gegaan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *