Steiger
Wonen

Klus- of onderhoudsbedrijf? Maak gebruik van rolsteigers

Als je leidinggevende bent van een bedrijf in de bouwwereld of in het gebouwenonderhoud (voor bijvoorbeeld schilderwerk, dakgootreparaties of gevelrenovaties), dan rust er een aardige verantwoordelijkheid op je. Natuurlijk is het zaak om elke klant tevreden te houden en iedere opdracht op de juiste manier in te vullen. Maar misschien nog wel belangrijker dan dat is dat je jezelf en je medewerkers telkens weer een veilige en aangename werkplek garandeert. Dit is bij veel opdrachten in de genoemde werkvelden nog niet altijd zo makkelijk. Voor klussen van een middelgroot formaat blijkt echter dat een rolsteiger toch elke keer weer de juiste oplossing blijkt om veilig en comfortabel werken op hoogte mogelijk te maken. Als je de volgende alinea ook leest, dan weet je precies waarom.

Dit zijn de voordelen van rolsteigers

Voor grote en kleinere klussen aan de buitenzijde van woningen of bedrijfsgebouwen is de inzet van een rolsteiger een uitstekende zet. Dit dankzij de volgende voordelen die rolsteigers bieden:

• Rolsteigers zijn veiliger dan ladders of trappen, zeker wanneer je jouw exemplaar precies volgens de instructies installeert.

• Een rolsteiger kun je altijd waterpas zetten met behulp van in hoogte verstelbare wieltjes.

• Rolsteigers kun je makkelijk een stukje verplaatsen.

• Op een rolsteiger kunnen meerdere mensen tegelijk werken. Bovendien kun je er vrij veel materialen op kwijt.

• Als we kijken naar de aanschafprijs, dan kunnen we niet anders dan concluderen dat rolsteigers relatief gunstig geprijsd zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *