Wonen

Klaar voor de zomer met kleurrijke stoelen

De lente is officieel aangebroken en we gaan dan ook massaal als blije koeien de weide weer in. Als de zon schijnt wil je daar van genieten toch? De warmte doet je letterlijk en figuurlijk goed. Maak het af met een vrolijke multifunctionele zomerstoel.

Stoelen die je blij maken

Onlangs kwam ik kleurmeester tegen. Kleurmeester is een online verkoper van kleurrijke exterieur en interieur. De meubelen en aankleding vallen direct op door de vrolijke stoffen en houten frames. Je ziet direct de voorliefde voor kleur en materialen die zorgen voor een levendige sfeer. Je kunt bij kleurmeester terecht voor kussen, stoffen, tafellinnen, en inklapbare tuin- of balkonmeubels die ook prima mee op vakantie kunnen. Het is mogelijk om standaard formaat producenten te bestellen, maar je kunt ook producten op maat nemen, zoals een tafelkleed op maat.

Kwalitatieve materialen

Mijn favoriete producten zijn toch wel de stoelen. Je hebt verschillende soorten typerende stoelen bij kleurmeester, zoals een houten strandstoel, krukjes, bistrosets of een regisseursstoel. De stoelen zijn gemaakt van beukenhout frames die zeer duurzaam zijn. Ze zijn super licht dus je klapt ze makkelijk in elkaar om mee te nemen of netjes op te bergen. Je kunt er voor kiezen om onbehandeld hout te gebruiken of deze te behandelen met een blanke lak of leuke kleur.

Vervolgens kun je kiezen uit stoffen voor binnen of buiten, zoals katoenen canvas of de speciale gecoate outdoor canvas. Het katoen heeft een groot draagvermogen en is zeer stevig. De coating zorgt er voor dat de stof zacht blijft aanvoelen, maar wel vochtafstotend is. Hierdoor kunnen ze tegen regen, wind, zonlicht en bijvoorbeeld zeewater.

Bij de ligstoel kun je zo een mooie loper uitkiezen die precies past bij jouw stijl. De kenmerkende strepen in felle kleuren vallen zeker op. De stoffen zijn te wassen en gemakkelijk te vervangen indien nodig. Je haalt ze namelijk los van het frame en kunt zo variëren met de bekleding en deze netjes houden. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van je stoelen.

Stoelen voor jong en oud

Tot slot heb je ook voor de allerkleinste een zonnestoel. Deze kleinere modellen zijn perfect voor je kind. Zo kun je samen genieten van vrolijke stoelen deze zomer. Dus zeker nu de temperaturen oplopen is het een goed moment om deze multifunctionele stoelen in te slaan. Wanneer je de stoelen hebt uitgezocht en besteld, heb je ze vaak binnen enkele werkdagen al binnen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *