jotun verf
Geen categorie

Jotun verf voor buiten houtwerk en ervaring

Heb je ooit nagedacht aan welk soort middel je wil gebruiken om goed het houtwerk in de tuin te bedekken en te beschermen? Dan is er geen betere soort dan jotun verf! Afgelopen zomer heb ik deze verf gebruikt voor mijn terras. Daarmee wil ik in dit artikel meer vertellen over dit product en mijn ervaring.

Wat is Jotun verf?

Dit product is van hoge kwaliteit en zeer resistent tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is jotun verf een milieuvriendelijk product tegenover andere soorten verf die meer chemisch kunnen zijn omdat dat het oplosmiddelarm is. Deze verf is bijvoorbeeld heel geschikt voor houten huizen, tuinhuizen, houten vloeren, trappen, deuren en kozijnen.

Ik heb zelf deze verf meerdere keren gebruikt en ben altijd zeer tevreden geweest met het eindresultaat. Ook al regent het of is het heel zonnig, het blijft er als vers uitzien vanwege de elasticiteit van het middel. 

Soorten verf voor beitsen

Ik gebruikte daarvoor demidekk ultimate tackfarg, wat een watergedragen zijdeglanzende dekkende beits is voor buiten die de houtstructuur accentueert. Die ik heb gebruikt om de houten vloeren van mijn buitenterras te dekken.

Het andere middel die ik heb gebruikt is demidekk Ultimate Helmatt, een vergelijkbare beits verf die ook geschikt is voor buiten oppervlakken. 

Beide middelen bevatten hoge vaste stofgehalte en de kleurvaste pigmenten die het hout beschermen tegen UV-stralen en weersinvloeden. Ze bezitten ook een Waterdampdoorlatend systeem die de hout van vochtigheid bedekken.

Dit zijn dus de verven die ik heb gebruikt laatste zomer om de houtwerk in mijn tuin terras te bedekken, en om dat ik er zo tevreden mee was hoop ik dat jullie die ook goed kunnen gebruiken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *