Geen categorie

Hoe het best je huis verkopen?

Ga je jouw huidige woning binnenkort verkopen? Dan is het belangrijk om je huis op de beste manier te presenteren. Het draait uiteindelijk bij het presenteren van je woning om pure verleiding. In dit artikel gaan we daar ook wat dieper op in.

Wat is de kern van verkoopstyling?

De kern bij verkoopstyling is uiteraard om je woning zo snel mogelijk te kunnen verkopen. Dit wordt gedaan door kleine aanpassingen te maken, waardoor een potentiële koper zich direct thuis voelt in de woning. Dit wordt gedaan met zoveel mogelijk spullen die op dat moment al aanwezig. Mocht er iets zijn wat de presentatie van de woning negatief beïnvloedt en wat niet kan worden verwijderd dan wordt dit vervolgens geprobeerd te verbergen zodat het minder goed opvalt.

Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat het juist beter is om dergelijke spullen weg te halen. Het gaat hierbij dan vaak om spullen van persoonlijke aard. Die kunnen er namelijk voor zorgen dat een potentiële koper zich absoluut niet thuis voelt.

Woning opknappen voor een snellere verkoop

Je huidige interieur op een andere manier presenteren is niet de enige manier om een snellere verkoop van je woning te bewerkstelligen. In sommige gevallen kan het ook geen kwaad om bepaalde gedeeltes van je woning op te knappen. Hierbij kun je denken aan een grote schoonmaak, maar ook aan het uitvoeren van kleine schilderwerkzaamheden of bijvoorbeeld die rotte houten tuindeuren aan te pakken.

De verkoop start online

De potentiële kopers moeten natuurlijk bij de bezichtiging helemaal verliefd worden op jouw huis. De oriëntatie begint echter al online. Kies daarom er ook voor dat je op funda en andere online middelen foto’s van zeer goede kwaliteit zijn. Dan vooral de eerste 5 foto’s zijn van groot belang. Deze bepalen namelijk of iemand wel of niet gaat afhaken. Als ze op internet al verliefd worden op je woning heb je dus meer bezichtiging en meer kansen op de woning te verkopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *