Tips,  Wonen

Hoe creëer je een industrieel interieur

De industriële look zien we overal terug komen. Kantoren, woonkamers, restaurants en ga zo maar door. Dat deze look zo immens populair is natuurlijk niet zonder reden. Het ziet er simpelweg super gaaf uit en je kunt er alle kanten mee op! Maar hoe creëer je nou zo een super gave look?! In dit artikel lees je er alles over!

Meubels

Meubels zijn natuurlijk alles bepalend voor de look en uitstraling van jouw huis. Dat wisten we natuurlijk allang. Maar welke meubels passen er nou goed bij deze interieur look?

Een mooie lockerkast is een ideale aanwinst voor jouw woonkamer. Je kunt opzoek gaan naar een echte oude lockerkast die ergens op een school heeft gestaan. Maar tegenwoordig worden dit soort meubels ook gewoon nieuw gemaakt je vindt ze bij de bekende meubelketens. Verder kun je denken aan oude kleedkamerbanken of tafels en stoelen met metalen buizen frames.

Verder kun je deze style ook uitstekend combineren met mooie vintage meubels. Bezoek eens de plaatselijke kringloopwinkel, je zult versteld staan van wat je tegenkomt.

Lampen

Eigenlijk zijn lampen wel de smaakmaker van een industrieel interieur. Je kunt namelijk vrij gemakkelijk industriële tefallampen, hanglampen of vloerlampen vinden. Ook hier kun je weer gaan voor een echt oude, uit een fabriekshal bijvoorbeeld. Maar ook de lampen worden uitstekend nagemaakt tegenwoordig!

Met een mooie grote lamp maak je echt de blits! Het neemt veel ruimte in de kamer en trekt veel aandacht. Ze kenmerken zich door het robuuste uiterlijk, vaak metaal of koper gekleurd.

Inspiratie op doen voor een mooie industriële lamp? Neem dan eens een kijkje op lampenshoponline.com.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *