Somfy motor
Wonen

Het comfort van een Somfy motor

Sinds een aantal jaar is er steeds meer mogelijk in de technische sector. Dit komt doordat de innovaties in de technische sector elkaar razendsnel opvolgen. Hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om de zonwering automatisch naar boven en naar beneden te halen. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door een speciale motor. Dankzij deze speciale motor is het ook mogelijk om een begrenzer op de zonwering aan te brengen. Ben jij op dit moment ook op zoek naar een motor waardoor je de zonwering niet meer handmatig omhoog en omlaag hoeft te doen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de Somfy motor.  

Somfy motor

Het detecteren van een obstakel

Naast dat het mogelijk is om de Somfy motor bij een zonwering aan te brengen, zou je er ook voor kunnen kiezen om deze motor bij een rolluik of een screen aan te brengen. Door de handige technologie van de Somfy motor is het mogelijk om obstakels te herkennen. Hierdoor is de kans ontzettend klein dat er schade op zal treden tijdens het omhoog en het omlaag gaan van de rolluiken.

Somfy motor

Op afstandbediening

Het grootste voordeel van de Somfy motor is dat het mogelijk is om deze vanaf een afstand te bedienen. Je hebt hierbij dus geen draad nodig. Doordat het systeem draadloos werkt, kun je ervoor zorgen dat het geheel soepel werkt en je gemakkelijk de zonwering, rolluiken of de screens omhoog en omlaag kunt doen. Echter, houdt er natuurlijk wel rekening mee dat er een kans bestaat dat er tijdens vorst vervelende situaties ontstaan. Om te voorkomen dat er een onderdeel van de rolluiken kapot gaat, is er een speciale beveiliging aangebracht. Hierdoor is het aan te raden om de rolluiken tijdens vorst niet naar beneden te doen.