Maxifleur kunstplanten
Tips

Haal de gezelligheid in huis

De reden dat groene planten en bloeiende bloemen in huis gehaald worden is de gezelligheid. Een huis zonder planten of bloemen is vaak kaal en ongezellig als je thuis komt. Helaas vragen bloemen en planten ook onderhoud, je moet opletten waar je ze neerzet anders heb je de kans dat ze doodgaan. Maxifleur kunstplanten zijn net zo gezellig als echte planten, ook zien ze eruit als een plant die mooi in zijn bladeren staat. Voordeel is alleen dat deze planten niet dood kunnen gaan.

Maxifleur kunstplanten

Geef je klanten een warm welkom in je bedrijf

Ook voor bedrijven heeft Maxifleur kunstplanten om de klanten een warm welkom te heten, vaak geven planten bij de hal al direct een goed gevoel als je binnenkomt. Goed onderhouden en mooie bloeiende planten zorgen voor een mooie sfeer, de planten zijn niet van echt te onderscheiden. Zonder dagelijks onderhoud te plegen heb je het hele jaar door aan gezellige binnenkomst voor bezoekers en klanten van je bedrijf. Kijk ook eens naar het assortiment bakken en potten om de plant de perfecte look mee te geven.

Maxifleur kunstplanten

Kunst heeft voordelen 

Tegenover echte planten hebben Maxifleur kunstplanten wel een aantal voordelen, zo blijven de planten binnen en buiten in zomer en winter altijd mooi groen en bloeiend. Ook hoef je in tegenstelling tot een echte plant weinig onderhoud te plegen, water geven is niet nodig en de plaats waar de je plant neerzet is ook niet van belang. Waar echte bloeiende planten op een gegeven moment doodgaan, blijven kunstplanten jarenlang in bloei staan. De planten van Maxifleur doen niet onder voor het oog dan een plant of bloem die echt is.