Tinello Keukens
Geen categorie

Glasvezelbehang is een goede optie als je niet wilt verven

Op het moment dat je opzoek bent naar een mogelijkheid om je muur een professionele uitstraling te geven dan is glasvezelbehang hier een goede optie voor. Glasvezelbehang is gemaakt van een zeer sterk materiaal dat naadloos aansluit. Als je kiest voor glasvezel behang dan ziet die er niet alleen mooi en strak uit, maar het heeft ook nog vele voordelen. Onder glasvezelbehang vallen vele soorten behang zoals vliesbehang, renovlies behang, glasvlies en glasweefsel behang. De basis van glasvezel behang zijn fijne glasvezels waardoor je behang erg sterk is. Het is mogelijk om het behang rechtstreeks op stucwerk te bevestigen en je voorkomt hiermee dat de stucwand scheurt. Je kunt verschillende kleuren uit kiezen of zelfs kiezen voor fotobehang. Als je geen zin hebt om zelf te gaan behangen dan kun je altijd ervoor kiezen om een behanger in te huren.

Goede redenen om te kiezen voor glasvezelbehang

Op het moment dat je een stuclaag of kale wand hebt dan is deze poreus. Je krijgt snel krassen of deuken op het moment dat je er tegenaan stoot. Ook gaat er altijd een werking uit van een stuclaag of wand en dit houdt in dat het uitzet zodra het warm wordt en vochtig is. Het krimpt op het moment dat het koud en droog is. Door dit krimpen en uitzetten ontstaan er scheuren. Als je wilt voorkomen dat er scheuren in je stuclaag of kale wand komt kun je kiezen voor glasvezelbehang. Glasvezel behang zorgt ervoor dat je wand bijeengehouden wordt en beschermd. Daarnaast geeft het ook nog eens een straks resultaat als afwerking. Afhankelijk van de soort glasvezel behang dat je uitkiest zal de afwerking ook anders zijn. Dit komt doordat iedere vorm van glasvezelbehang een andere soort fijne vezel heeft.

De verschillende soorten glasvezel behang

Glasweefsel behang is verkrijgbaar in verschillende structuren en diktes, het is gemakkelijk aan te brengen, vangt haarscheurtjes op, is zeer sterk en licht egaliserend. Glasvlies behang heeft een erg strakke afwerking, bestaat uit glasvezels, wordt een met de muur, is gemakkelijk te snijden, vangt haarscheurtjes op, is glas van structuur en licht egaliserend. Renovlies behang bestaat uit papier en vezels, vangt haarscheurtjes op, is een goedkoop alternatief, is glad van structuur en licht egaliserend.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *