financieel adviseur NHP
Wonen

Financieel alles op orde

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, je financiële plaatje is er niet heel erg duidelijker op geworden. Hoe staat het ervoor met je hypotheek, ben je wel goed verzekerd wanneer je een ongeval krijgt als ZZP’ er? Door in contact te komen met een financieel adviseur NHP heb je snel vragen op al je antwoorden, voordeel is dat dit op afstand kan maarliefst zes dagen per week. Verandert er iets in je situatie, neem je eenvoudig contact op met je adviseur.

financieel adviseur NHP

Vergeet je pensioen niet

Vaak wordt er nogal gemakkelijk gedacht over een pensioen, denken dat het wel komt als het zover is kan je duur komen te staan. Door nu te zorgen dat je pensioen op orde is, voorkom je later dat je ieder dubbeltje om moet draaien. Met behulp van een financieel adviseur NHP weet je direct waar je aan toe bent, en hoe de situatie eruit ziet wanneer je met pensioen gaat. Ook bij tussentijdse veranderingen neem je eenvoudig contact met hem op om alles na te kijken.

Ook advies over andere financiële zaken

Een gouden handdruk die je krijgt van je werkgever wanneer je ontslagen wordt, misschien heb je wel aanvulling nodig op je pensioen. Bij een financieel adviseur NHP zijn dit de randzaken die erg belangrijk zijn voor je financiële situatie. Welke vragen je ook hebt op het gebied van geld, je kunt zes dagen per week bij je adviseur aankloppen. Voordeel is dat je een adviseur hebt die precies weet hoe je dossier eruit ziet. Hierdoor hoef je niet keer op keer alles uit te leggen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *