Tv meubel
Wonen

Een tv meubel dat modern is zorgt voor rust in huis

Een strakke, rustige indeling in je woning noemen we ook wel modern. Het moderne interieur kenmerkt zich door strakke lijnen, effen kleuren en weinig rommel. Een tv meubel dat modern is heeft dan ook vaak strakke lijnen en hoeken, en heeft verder niet te veel poespas. In tegenstelling tot een vintage of romantisch interieur is kleur ook zeer beperkt in de moderne inrichting.

Tv meubel

Een tv meubel: wanneer is het modern?

Er zijn een aantal kenmerken waar je op moet letten als je een modern interieur wil. Een tv meubel heeft niet per se één vorm om modern te zijn, er zijn verschillende uitvoeringen die in zo’n interieur passen. Vaak noemen we een tv meubel modern wanneer het zwart, wit, grijs of een andere neutrale, effen kleur heeft. Daarnaast is een modern item vaak voorzien van strakke hoeken, dus geen ronde vormen. Ronde vormen passen beter in een andere soort stijl. Tot slot zien we vaak open vakken maar houd er wel rekening mee dat het dan alsnog lastig kan zijn om een strak interieur te hebben, want als een kast open is dan zijn al je rommeltjes zichtbaar. Je kunt wellicht beter kiezen voor een meubel met lades of vakjes. Daarmee kun je ervoor zorgen dat het geheel nog steeds een strak uiterlijk heeft ook al heb je veel troep in de kast staan. 

Moderne inrichting

Wil je de rest van het huis bij dat tv meubel laten passen? Laat je inspireren door de mogelijkheden van een modern interieur op het internet. Er is zoveel over geschreven, dat vind je zo!