Tips

Een onvergetelijke zomer

Het afgelopen jaar hield de coronacrisis iedereen in zijn greep. Verloren banen, verloren dierbaren, zieken, isolatie met alle gevolgen van dien. Ondanks dat het jaar 1 grote waas werd vanwege het gebrek aan leuke activiteiten en de verveling al snel toe sloeg heeft niemand echter echt stil gezeten. Want je staat constant aan, bent niet alleen bezig met je eigen problemen en de gevolgen van de crisis die jou troffen, je houdt je ook bezig met de levens van de anderen om je heen. Dat is iets moois, maar desalniettemin ook iets uitputtends. En juist in het jaar dat we allemaal in mei al aan vakantie toe waren, werden ook die momenten van ontspanning helaas even on hold gezet. 

Ondanks dat er zicht lijkt te zijn op een vaccin en de versterkte maatregelen wellicht binnenkort weer versoepeld kunnen worden, slaan we binnenkort ook de feestdagen en kerstvakantie vermoedelijk over en breekt het moment aan dat je normaal gesproken begint te dromen over een zonnige vakantie. Die voorpret willen we je niet ontnemen. Lees hier dus alles over jouw corona-proof vakantie, gewoon voor het geval dat, zodat je lekker zonder zorgen kunt dromen! 

Zomer in eigen tuin

Vakantie, dat betekent natuurlijk ontspanning, zon en zwemmen. Aangezien je geen strand kunt op zoeken waar je drankjes worden geserveerd zul je het feest deze zomer wellicht weer naar huis moeten halen. Heb je al eens gedacht aan een houtgestookte hottub? Iedereen heeft hier ooit wel van gedroomd, maar misschien is het nooit in je op gekomen dat ook jij er een in je eigen tuin zou kunnen hebben. Een hottub is ideaal: het brengt het wellness en sauna gevoel van de vakantie én een zwembad allemaal in een, en dat voor iets wat gemakkelijk te installeren is, in jouw eigen tuin. Daarnaast is een hottub kopen mogelijk voor een prijs die je anders ook aan de vakantie had uitgegeven, en heb je hier nog jaren plezier van. Mocht er zich in de toekomst nog eens een crisis voordoen zit jij dus prima in je eigen huis en tuin!

Gezelligheid

Ook aan gezelligheid kan het niet ontbreken op een lekkere vakantie. Organiseer daarom dit jaar thuis een leuke barbecque. Met de Ofyr BBQ bijvoorbeeld kun je een gezellige zomeravond houden met je gezin. Veel meer mensen zul je waarschijnlijk niet uit kunnen nodigen, maar doordat de Ofyr BBQ niet alleen een barbecue is maar tegelijkertijd ook nog eens een gezellig kampvuur vormt, wordt het des te gezelliger.  Lekker eten, gezelligheid, en geen zorgen. Ideaal dus!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *