alarmknop voor ouderen
Tips

Een alarmknop voor ouderen aanschaffen

Steeds vaker komt het voor dat een ouder persoon valt in huis. Met als resultaat niet meer goed kunnen opstaan. Spijtig wanneer je er dan achter komt dat de betreffende persoon al een aantal uren op de grond heeft gezeten. Hiervoor is een alarmknop voor ouderen perfect. Niet alleen zal er sneller iemand worden gecontacteerd. Maar ook zorg je met deze knop ervoor dat een ouder persoon zich wat veiliger kan voelen in huis.

Maar het hebben van een alarmknop brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee. Echter dient de persoon in kwestie hem dan wel continu bij zich te dragen om de veiligheid te waarborgen. Op de website van Beveiligdnederland.nl vind je diverse exemplaren. Alle systemen staan in contact met de centrale waardoor je altijd direct gecontacteerd wordt!

Hulp

Ook voor mensen met een lichamelijke beperking is het zeer aan te raden. In de meeste gevallen wordt het ook nog eens vergoed door de zorgverzekering. Maak hiervoor een afspraak bij jouw huisarts en schakel eerst de zorgverzekering in. Als de informatie doorgegeven is krijg je vaak te horen dat de kosten worden gedekt. Een prettiger gevoel wanneer je het belangrijk vindt dat ook zij veilig kunnen blijven wonen in huis.

Snelle levering

Wanneer je ervoor kiest om een alarmknop voor ouderen te bestellen, dan wordt het van tevoren ingesteld. Hier hoef je verder niks meer aan te doen en kan je er, indien nodig, direct gebruik van maken.

Veiligheid