Tinello Keukens
Tips

Dit zijn de kenmerken van een landelijk moderne keuken

Modern en landelijk, is dat te combineren? Jazeker! Met name als het gaat om een keuken dan zijn deze twee woonstijlen heel goed verenigbaar. Een landelijk moderne keuken zien we ook in steeds meer woonbladen voorbij komen. Het is een nieuwe trend en eentje die naar verwachting nog wel even blijft plakken.

Wat is landelijk modern?

De landelijke interieurstijl kenmerkt zich door vrij zachte kleuren. Ronde vormen en grote meubels doen denken aan een ouderwetse boerderij. Vaak is de landelijke stijl eentje waarin de keuken echt als centrum van de woning wordt gezien. Het zijn echte woonkeukens. De moderne stijl is natuurlijk iets minder zacht dan de landelijke. Vaak werken we in deze stijl met strakke lijnen, effen kleuren zoals wit, zwart en grijs en eenvoud. Minimalisme is een echt kenmerk van de moderne interieurstijl. Hoe combineer je die twee nou?

Tinello Keukens

De combinatie

In een landelijk moderne keuken zien we allereerst vaak toch alsnog een aantal warme kleuren langskomen. Vaak is dat echter in de vorm van hout. Hout is namelijk een zachte kleur maar ook eentje die een moderne stijl niet hoeft te dwarsbomen. Wissel dit af met zwart en je hebt al snel toch weer een moderne uitstraling in je keuken. Grote meubels staan goed in zowel het landelijke als het moderne interieur. Verder zien we veel robuuste materialen maar toch ook natuurlijke kleuren. 

Voor wie?

Deze stijl is met name ideaal voor mensen die van hun keuken graag een warme maar toch overzichtelijke en minimalistische ruimte maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *