Geen categorie

De betere hout importeur

Bekijk de site van een hout importeur die goede kwaliteit hout kan leveren tegen een scherpe prijs. Op de site zie je afbeeldingen van degelijk Europees eiken tot het mooie warme mahonie Sapeli, en vele andere houtsoorten. Daaronder staat een lijstje met wat zij zoal doen zoals schaven, kalibreren en vingerlassen van hout. Daar weer onder staan afbeeldingen van een prachtige afwerking in een winkelcentrum. In winkelcentrum De Lely in Arnhem tref je een mooi geheel aan gemaakt met materiaal van hout importeur habrakenhout.nl. Naast de indrukken van de site kun je hier lezen wat habrakenhout.nl uit Vroomshoop doet en wat het bedrijf kan leveren.

Alle denkbare keurmerken voor duurzaam verkregen hout

De hout importeur heeft het FSC, PEFC, VVNH, MTCC en het bewust met hout keurmerk. Dit betekent dat zij geen hout verkopen verkregen door de illegale kap van tropisch hardhout. Evenals in Scandinavië zijn er op meerdere plaatsen productiebossen voor houtwinning, online zijn filmpjes te vinden hoe dat werkt. In Scandinavië werkt het in 20 stroken. Zodra één strook gekapt is gaan daar nieuwe boompjes in, en die moeten 20 jaar groeien voordat de bomen groot genoeg zijn om gekapt te worden voor het vurenhout. Door enkel te werken met hout uit productiebossen loopt het milieu geen schade op.

Goede kwaliteit hout en zoals jij het wil

Naast duurzaam levert de hout importeur goede kwaliteit hout. Soms ben je zelf niet in de gelegenheid om het hout te bewerken, en dan kun je het bewerkt bestellen. Je moet dan denken aan hout wat in de grondverf zit. Naast schuren en gronden kunnen zij korten, vlakken, strijken, schaven, kalibreren, en profileren. De enorme keuze bij habrakenhout.nl uit Vroomshoop is dus meervoudig; wat voor hout wil je hebben en hoe wil je het hebben? Hierin kan de hout importeur habrakenhout.nl ook adviseren. Niet iedere houtsoort is voor ieder doel geschikt, en soms is het bewerken om één of andere reden noodzaak.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *