Personeelshuisvesting
Wonen

De beste huisvesting voor je personeel

Personeel uit het buitenland halen is een ding, maar vervolgens wil je natuurlijk dat zij wel een goede plaats hebben om te overnachten. Of het nu om management personeel gaat, of productiepersoneel. Ieder personeelslid moet goed en comfortabel kunnen slapen, voor de perfecte personeelshuisvesting ben je bij nl-housing.nl aan het goede adres. Of je nu een etagewoning zoekt, of een luxe eengezinswoning dat maakt niet uit. Voor iedereen is er geschikte huisvesting te vinden.

Perfecte service

Natuurlijk hoort bij personeelshuisvesting ook een goede service, de huurder wordt rondgeleid in de woning zodat deze precies weet wat er wel en niet in de woning aanwezig is. Zijn er vragen dan worden deze direct beantwoord, maar ook als er later vragen zijn dan is dit met een telefoontje geregeld. Wanneer ook, nl-housing staat altijd klaar om de beste service te bieden. Het maakt niet niets uit of je een kamer huurt, of een complete woning met meerdere woonlagen. Iedere huurder is evenveel waard en krijgt dezelfde behandeling.

Personeelshuisvesting

Geen verrassingen achteraf

Natuurlijk kom je bij nl-housing.nl niet voor verrassingen te staan tijdens het huren van een woning of kamer, geen bonnetjes van electra of water maar gewoon eenvoudig een vaste prijs. Dit heeft als voordeel dat je altijd weet waar je aan toe bent, geen betalingen die nog gedaan moeten worden na het huren. Internet, gas, licht water zit allemaal bij de prijs inbegrepen, of je nu voor een week een huis huurt of voor een jaar. Personeelshuisvesting moet duidelijk zijn en zonder haken en ogen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *