boilermarkt-logo
Tips

dce 11 13 compact voor de juiste boiler

Stel je voor dat je zin hebt in een lekker warme douche. Je hebt hard gesport bij jouw plaatselijke voetbalclub en door de corona kan je niet bij de club douchen. Dan is het enorm balen als er geen water uit de kraan komt. Dan kan het heel goed zijn dat de boiler kapot is. Voordat je gelijk een hele nieuwe boiler koopt, dan kan het ook zo zijn dat er een onderdeel kapot is. Bijvoorbeeld de elektrische doorstromer. Ga dan naar de boilermarkt en neem daar een dce 11 13 compact.  

De elektronische geiser 

Een boiler bevat een onderdeel die de elektronische geiser wordt genoemd. Het is een smal apparaatje die makkelijk op jouw boiler te installeren is. Er zitten twee buisjes aan waar het water doorheen kan gaan. De elektrische doorstromer zorgt er voor dat het water in de boiler warm wordt. 
Een echte aanrader als het om elektronische geiser is de dce 11 13 compact. Dit apparaatje wordt aangeboden door de boilermarkt. Voor maar €285 heb je een doorstromer die snel en makkelijk te plaatsen is. Belangrijke kenmerken zijn dat er continu 5,5 liter van 38º per minuut. Verder is er geen waterverspilling en blijft het water continu bewegen.