Geen categorie

Christmas is coming!

Nog heel even wachten en dan is het alweer kerst. De één kijkt er al een paar maanden van tevoren naar uit en de ander wil er niks van weten. De nodige kerstfilms staan alweer online en wij kunnen niet wachten tot we weer heerlijk onder een dekentje kunnen kruipen met een warme chocomelk. De kerstboom in de hoek en de sfeervolle lampjes die in en buiten het huis hangen! Ben jij er al op voorbereid?

Een echte of neppe kerstboom

Ga jij voor een echte of een neppe kerstboom? Wij zetten wat voor- en nadelen tegen elkaar op. Het voordeel van een namaak kerstboom is dat deze natuurlijk enorm lang meegaat. Een neppe kerstboom is makkelijk op te zetten en weer makkelijk af te breken. Daarbij heb je geen last van naalden die uitvallen. Het nadeel van een neppe kerstboom is dat je niet de echte dennengeur ruikt en je elk jaar hetzelfde model hebt. Ook is een namaak kerstboom een investering wanneer je er langer mee wilt doen. De voordelen van de echte kerstboom is de dennengeur en het echte natuurgevoel wat je naar binnen haalt. Daarnaast kun je elk jaar weer een andere vorm en grootte kiezen. Ook is een echte boom goedkoper dan een namaak boom. Het nadeel van een echte boom zijn de naalden die elke dag uitvallen.

Kerstversiering

Een kerstboom moet natuurlijk ook versierd worden. Je kunt een kerstboom zo uitbundig maken als je zelf wil. Je kunt hem versieren met kerstballen en lichtjes, maar je kunt er natuurlijk ook nog slingers en snoepjes inhangen. Daarnaast mag verlichting niet ontbreken, in huis kun je bijvoorbeeld lichtgevende huisjes zetten, een arreslee of een kerstster. Wil je nog verder uitpakken met de verlichting? Zet buiten dan een Fairybell neer, dit is een lichtgevende kerstboom die je buiten kunt plaatsen. Voor een echt kerstgevoel kun je deze in een vlaggenmast plaatsen. Voor een Fairybell of andere vlag attributen kun je bijvoorbeeld terecht bij Dekker Vlaggen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *