Geen categorie

Beveilig jouw huis optimaal met een driepuntssluiting

Een driepuntssluiting wordt ook wel een meerpuntssluiting genoemd. Een driepuntssluiting zorgt ervoor dat jouw deur op meerdere punten tegelijk op slot kan. Dit is in de deur verwerkt waarbij het slotmechanisme over de gehele lengte van de deur zit. Een driepuntssluiting heeft zoals de naam het al zegt drie sluitpunten. Als je de sleutel in het slot steekt gaan de drie sloten tegelijk open en dicht. Zo heb je controle over het gehele slot met maar één sleutel. 

Beter dan normaal slot

Een meerpuntssluiting is de beste beveiliging voor jouw deur. Door middel van een driepuntssluiting heb je niet maar één slot maar gelijk drie sloten voor jouw deur. Extra dag of nacht sloten zijn hierbij dus niet meer nodig. Inbrekers hebben met een driepuntssluiting veel meer moeite om binnen te komen dan bij een standaard insteekslot. Daarom is het veel effectiever dan een standaard insteekslot. Om het nog beter te beveiligen kan je er ook nog voor kiezen om een cilinder erin te plaatsen met een kerntrekbeveiliging. 

Driepuntssluiting SKG***

Kerntrekken is een methode die veel inbrekers gebruiken om binnen te komen. Daarom is het belangrijk dat jouw deurslot daar tegen bestand is. Je kan jouw slot tegen kerntrekken beveiligen door middel van een speciaal cilinderslot. Om er zeker van te zijn dat jouw deur goed beveiligd is kan je kijken naar het SKG keurmerk. SKG doet onafhankelijk onderzoek naar de sterkte en inbraakwerendheid van sloten. De sterren geven aan in hoeverre het slot inbraakwerend is. Drie sterren is het hoogste en geeft ook aan of het beschermd is tegen kerntrekken. Zorg er dus voor wanneer je jouw driepuntssluiting wilt aankopen dat deze een SKG van 3 sterren heeft. Zo weet je dat je optimaal beveiligd bent tegen inbraak. 

Een driepuntssluiting zorgt ervoor dat je deur goed beveiligd is tegen inbraak. Dit komt door de drie punten waarmee je de deur op slot kan doen. Om er zeker van te zijn dat je een goede inbraakwerende driepuntssluiting aanschaft moet je kijken naar het SKG keurmerk. SKG*** is het beste wat je kan hebben en zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen kerntrekken. Wil jij graag jouw huis beveiligen met een driepuntssluiting? Bij Toplock is er een ruim aanbod van verschillende driepuntssluitingen met een SKG*** keuring. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *