plankenland
Wonen

Beste soorten vloeren voor honden

Als u in het proces van het remodelleren van uw huis en een hond hebt, is nu de tijd om een betere en duurzamere bevloering te vinden die huisdier-vriendschappelijk is (zoals de pvc vloeren van de buren!). Voor uw behoeften, moet het krasbestendigheid zijn, geluidsabsorptie hebben en makkelijk te reinigen zijn. Uw hond zal een vloer waarderen die tractie biedt, die voor oudere honden belangrijk is die een taaiere tijd kunnen hebben om op proberen te staan. Hier zijn verschillende soorten vloeren en hoe het zal bevallen met uw trouwe viervoeter.

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn goedkoop en diy-vriendelijk. Vinyl vloeren ontwerpen en duurzaamheid zijn beide sterk verbeterd door de jaren heen, dat is geweldig nieuws voor je. Uw hond zal ook genieten van het koele oppervlak tijdens de zomer en de warmte in de winter, vooral als u stralingsverwarming onder de afgewerkte vloer installeert. Het belangrijkste is dat de gladde pads en klauwen van uw hond niet over de vinylvloeren schaatsen. Het materiaal heeft net genoeg grip voor uw hond om zich comfortabel en veilig te voelen bij het draven over het oppervlak.

PVC vloer

Laminaatvloer

U zal worden verrast om te leren dat laminaat uitblinkt als het gaat om krasbestendigheid, in vergelijking met vloeren gemaakt van hout. Het is gemakkelijk om te bepalen hoe goed laminaat krassen kan weerstaan door het controleren van de specs sectie van de productbeschrijving. Abrasion Class (AC) Ratings gaan van AC 1 naar AC 5:

  • Een verdieping beoordeeld AC 1 en AC 2 kan te licht en niet goed geschikt zijn voor honden.
  • Een verdieping beoordeeld AC 3 staat goed in een kamer met matig verkeer en het is hond-vriendelijk.
  • Vloeren boven AC 3 zijn ontworpen voor gebruik in commerciële omgevingen; hoewel ze bestand zijn tegen krassen, vindt u misschien niet zoveel ontwerpopties.

Uw hond en laminaat zijn echter vaak geen goede combinatie doordat laminaat enorm glas is. De transparante slijtlaag van een laminaatvloer kan glad en onvriendelijk zijn voor klauwen, maar het is er om krassen af te weren.

Vloerbedekking

U kan voor tapijt kiezen in uw woning, maar u zult meer dan uw aandeel stofzuigen doen door de huisdieren haar en potentieel het schoonmaken door incontinent oudere honden of jonge puppies die nog niet zindelijk zijn. U en uw hond zullen beiden houden van tapijt voor zijn zachtheid. Het beste van alles, kunnen de klauwen van uw hond maximale tractie op de vezels krijgen. Kiezen voor een lagere bedekking tapijt kan voldoen aan alle behoeften; het is comfortabel voor honden en gemakkelijker op te ruimen dan pluche tapijten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *